Veelgestelde vragen


Wat kost een dagje zeevissen?


De kosten zijn €95,- p.p., inclusief hengels aas. 1x lood en 1x onderlijn.


Let op:
Bij het verspillen van een lijn en/of lood, wordt hiervoor €2,50 voor het lood en €2,50 voor de lijn in rekening gebracht.Welke vis kunnen we vangen?


Klik hier om te kijken wat de huidige visserij is. Wij vissen o.a. op kabeljauw, makreel, schar, bot en wijting. Natuurlijk is er soms ook verrassende bijvangst, zoals rode poon, koolvis, tong, zeebaars, steenbolk en polak. Met de Infinity varen wij langs de kust, het windmolenpark en de wrakken. Door onze krachtige boot zijn we niet lang onderweg en heeft u veel tijd om te vissen.


Mogen wij de vangen vis meenemen?


Alle door u gevangen vis die voldoet aan de juiste maat mag u meenemen.


Wat moet ik meenemen als ik ga zeevissen?


Uw ID-kaart of paspoort en een koelbox om uw vangst in mee te nemen. Tevens kan het verstandig zijn om comfortabele kleren te dragen en een wind- of regenjack mee te nemen.


Kan ik zonder ervaring mee zeevissen?


Dat kan zeker! Als u nog geen ervaring heeft met zeevissen krijgt u van ons alle uitleg die u nodig heeft. Wij zijn er voor zowel sportvissers met veel viservaring, als enthousiaste beginners die nog nooit een hengel hebben aangeraakt.


Moet ik mijn eigen hengel meenemen of kan ik deze huren?


U hoeft uw eigen hengel niet mee te nemen, deze hebben wij voor u aan boord. De prijs voor de materiaalverhuur hoeft u niet extra te betalen. Onze prijzen zijn inclusief hengels.


Wanneer vaart de boot niet uit?


Met de boot zijn wij afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij een windkracht vijf bft of een golfhoogte van 0,5 meter varen wij niet uit. Echter wel bij een aflandige oostenwind. Ook hanteren wij een minimum van acht opstappers. We bellen elkaar één dag van tevoren. U hoort dan of de boot uit kan varen of niet.


Moet ik mijn legitimatie meenemen?


Jazeker! Wanneer wij de zeehaven uitvaren, verlaten wij de Schengengrens en dient u een paspoort of ID-kaart bij zich te hebben. Als u deze niet meeneemt, riskeert mogelijk een boete.


wat zij de betaalmogelijkheden?


Afrekenen achteraf op de boot in de haven. Gelieve contant en gepast.


Is er een minimumleeftijd aan boord?


De minimumleeftijd is 12 jaar.


Is er een toilet aanwezig aan boord?


Er is aan boord een chemisch toilet aanwezig.


Mag er alcohol gedronken worden aan boord?


Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar worden niet verkocht aan boord.zelf mee nemen, In verband met de veiligheid zal de schipper ten alle tijdens toezicht houden op het alcoholgebruik.


Kan ik aan boord eten en/of drinken kopen?


Wij kunnen indien gewenst catering aan boord leveren anders zelf eten en drinken meenemen.